Mirelle Valentijn
Kenniscentrum Omgaan met Pesten
Praktijk voor Levensgeluk

'Ik sloot mijn bezinningsweek aan het begin van dit nieuwe jaar af als met een lezing van Tjerk Voigt.

Ik nam prachtige inzichten met mij mee dit nieuwe jaar in om de uitdaging aan te gaan mijn eigen ritme te vinden in een maatschappij die 'altijd aan staat' en verder te groeien en ontwikkelen als mens en professional vanuit rust en contact met de natuur. 

Ik nam prachtige inzichten met mij mee dit nieuwe jaar in om de uitdaging aan te gaan mijn eigen ritme te vinden in een maatschappij die 'altijd aan staat' en verder te groeien en ontwikkelen als mens en professional vanuit rust en contact met de natuur.'

Ilse Raats

Adviseur, trainer, projectleider patiëntgerichte zorg bij Raats voor Mensgerichte Zorg 


'Tjerk heeft mij geholpen bij het begrijpen van een aantal dromen. Eerst laat hij mij de droom vertellen en stelt hij er enkele vragen over. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de onbewuste en diepere betekenis van de verschillende elementen in de droom. 

Op zijn rustige, onderzoekende en intuïtieve manier vraagt en associeert hij door. Daarbij blijft hij dicht bij mijn ervaring en werkt hij met betekenissen en associaties die voor mij van belang zijn. Stap voor stap komen we steeds dichter bij de kern, waar ik zonder Tjerk niet had kunnen komen. 

Door mijn dromen met Tjerk te bespreken, leer ik de boodschappen vanuit mijn onderbewuste te herkennen en te begrijpen zodat er invulling aan kan geven in mijn leven.

 

Daarnaast inspireert Tjerk mij om mijn leven meer in overeenstemming te brengen met de seizoenen, waardoor ik een meer natuurlijke flow en energie in mijn leven ervaar.

 

Ik ervaar Tjerk als een oprecht, intuïtief, bescheiden, creatief, speels en inspirerend mens.'

Elsemieke Beekwilder
 Schrijftrainer bij Verliefd op taal 

'Zoals een kameleon van kleur verandert om zich aan te passen aan zijn omgeving, past Tjerk zich aan aan dat wat de natuur hem te bieden heeft. En dat deelt hij met overgave met je. 

Ik geniet van zijn inzichten en praktische adviezen over hoe ik meer in het ritme van de natuur kan leven. Daarbij is Tjerk ook een uitzonderlijk vriendelijk mens en liefdevol voor zijn medemens. En de natuur dus :-)'

Stef Karman
System Manager at Stater N.V. 

'Tjerk is een warm persoon, die goed luistert en ook mooie vragen aan je kan stellen, waarmee hij aan het denken zet of laat voelen wat er gaande is in jezelf. 

Bij de ITIP opleiding heb ik hem enorm zien groeien van een iets afzijdig persoon, naar een warme persoon die in contact staat met anderen en me daarbij inspireerde. 

Ben blij hem te kennen en vind het fijn om hem regelmatig te zien en spreken.'