Coaching


🌟 Leer jezelf ten diepste kennen, natuurlijk leiding te nemen en te leven in je eigen ontspannen ritme. 💫 

Leven vanuit je hart & ziel. Als coach ‘persoonlijk leiderschap’ help ik hoogopgeleide professionals om ontspannen en vrijer te leven & werken. Ik onderzoek met mensen waarom ze stress en spanning ervaren of vastlopen in hun werk en leven. Letterlijk en figuurlijk breng ik mensen weer in beweging. Als resultaat zie ik vaak ontspannen werknemers én werkgevers. Werknemers die met zin en vanuit zingeving naar hun werk gaan. En hun eigen potentie ten volle inzetten, wat ten goede komt aan de inzetbaarheid van mensen. 🙏

👉 Wat levert het werken met mij op?
- Je neemt leiding over je eigen leven en werk.
- Je ontspant en ervaart meer ademruimte in je leven.
- Je komt uit je hoofd.
- Je komt in verbinding met je hart & ziel.
- Je doorbreekt oude patronen en vastlopende overtuigingen.
- Je neemt meer je eigen ruimte in.
- Je laat je minder leiden door wat anderen vinden.

👉 Waarom werken met mij?
Ik werk met bezieling, aandacht en neem de tijd voor jou. Ik ben goed in het verlichten van jou zorgen. Ik breng helder inzicht waarom iets niet loopt en kom tot de kern. Ik bied een vertrouwelijke, persoonlijke en veilige omgeving. Ook zal ik doortastende vragen stellen, maar altijd op respectvolle wijze. Ik hou ervan om vraagstukken om een vindingrijke en originele manier op te lossen.

Wat anderen in mij waarderen is dat ik meeleef, betrouwbaar en authentiek ben. Klanten ervaren dat ik echt luister, de kern weet te raken en ze help keuzes te maken.

👉 Over Tjerk
Voor mensen betekenisvol willen zijn en hen inspireren, is een belangrijk innerlijke drijfveer van mij. Daarom werk ik als coach. Mijn aanbod bestaat uit individuele coaching, retraites, jaarcirkel en lezingen. Ik werk systemisch, ervaringsgericht en creatief. Ik leef en werk al jaren volgens het ritme van de seizoenen. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door op de Wadden of in een mooi bos.

Ik floreer in een omgeving waar ik rustig met je kan werken. Ik ontvang je graag in mijn eigen coaching praktijk middenin in de prachtige natuur. 🍀

MEER WETEN?
🌍 www.tjerkvoigt.nl
✉️ [email protected]